Flyt - Hvordan opprette "glemt handlekurv"?

For å sette opp utsending av "glemt handlekurv" må du først opprette eposten som skal sendes ut, og deretter opprette en flyt som gjør selve utsendingen.

1. Opprett epost

Når du har gjort dette legger du inn det innholdet som du ønsker og avslutter med å strykke på "Save and continue". Husk å gi eposten et emne som passer seg til utsending.

2. Opprett flyten

Gi flyten en beskrivelse slik at du selv husker hva den bestemte flyten gjør. F.eks "Forlatt handlekurv". Denne er kun synlig for deg.

Velg e-posten du opprettet tidligere, aktiver flyten og trykk på lagre.

Nå vil kundene motta en glemt handlekurv etter 4 timer.