Hvordan sier jeg opp nettbutikken min?

Om du ønsker å si opp din avtale med Mystore.no sender du en oppsigelse fra kontrollpanelet i nettbutikken.

Vi gjør deg oppmerksom på at allerede sendt faktura på hosting og drift må betales selv om en oppsigelse sendes. Du kan si opp avtalen når du måtte ønske det. Alle avtaler løper ut perioden de er fakturert for.

Fremgangsmåte for å si opp avtalen

• Gå til forsiden i Kontrollpanelet
  • Trykk på logoen din (konto-ikonet) øverst til høyre
  • Trykk på Kundeforhold > Oppsigelse
  • Følg instruksjonene på skjermen

Ønsker du å stenge nettbutikken før avtaleperioden har løpt ut?

Om du ønsker å stenge din butikk før avtaleperioden har løpt ut kan du gjøre dette under "Konfigurasjon" -> "Generelt".