Hvordan spore salg i Google Ads
  • 30 Jun 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvordan spore salg i Google Ads

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Lær hvordan du sporer antall kjøp og inntekt i Google Ads.

For å spore antall kjøp og inntekt i Google Ads på en enkel måte, kan du importere mål og transaksjoner fra Google Analytics til Google Ads. Her er fremgangsmåten:

1. Sørg for at du har opprettet sporing av kjøp i Google Analytics:
    • Logg inn i Google Analytics.
    • Klikk på "Administrator".
    • Velg "Innstillinger for netthandel".
    • Slå på netthandel og trykk "Lagre".
  2. Sikre at Analytics og Google Ads-kontoen er knyttet sammen:
    • Logg inn i Google Analytics og klikk på "Administrator".
    • Klikk på "Google Ads-tilknytning" og velg "+ Ny tilknyttet kontogruppe".
    • Velg Google Ads-kontoene du vil tilknytte og klikk deretter "Fortsett".
    • Sett tittel på tilknytningen, slå på tilknytningen til området og klikk "Knytt sammen kontoene".
  3. Importer sporing fra Google Analytics til Google Ads:
    • Logg inn på Google Ads.
    • Klikk på "Verktøy og Innstillinger".
    • Velg "Måling og konverteringer".
    • Klikk på "+" og deretter "Importer".
    • Velg Google Analytics og klikk på "Fortsett".
    • Velg de målene og transaksjonene du ønsker å importere, og klikk deretter "Importer og fortsett".
    • Klikk "Ferdig".

Dette vil tillate deg å spore salg og inntekt i Google Ads ved å importere data fra Google Analytics.