Hvordan logger jeg inn i butikken min?

Hvordan man logger inn i butikken sin etter aktivering er et spørsmål vi ofte får på kundeservice.

Adressen for innlogging er noe annerledes fra demobutikken til den aktiverte butikken.

I demoperioden

Mens butikken er i demoperioden logger du inn i adressen du først fikk når demoen ble opprettet. Dette kan for eksempel være www.dindemo.demo.mystore.no/kontrollpanel. Her logger du inn med brukernavn og passord som ble opprettet samtidig som demobutikken ble laget.

Når butikken er aktivert

Så snart butikken er aktivert endrer innloggingen seg noe. Den største forskjellen er adressen som brukes. Årsaken til dette er at butikken din flyttes fra et såkalt demomiljø til produksjonsmiljøet vårt.

Adressen som tidligere var www.dindemo.demo.mystore.no/kontrollpanel vil nå være www.dindemo.mystore4.no/kontrollpanel og det er denne du nå skal logge inn i. Brukernavn og passord er det samme som i demobutikken.

Hvis du har glemt passordet kan du enkelt be om nytt på innloggingssiden.

Din interne Mystore-adresse er sendt i en epost med emne "Bestilling nettbutikk mottatt"

Kontakt oss på chat via Mystore.no, kundeservice@mystore.no eller via telefonen hvis du er usikker på hvordan du logger inn i kontrollpanelet.