Koble til skanner
  • 27 Feb 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Koble til skanner

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Her går vi gjennom oppsettet av Bluetooth-skanneren, Mystore Superscanner, som vi selger i vår hardwarestore

Skanneren ser slik ut

Installasjon

Før du begynner, sørg for at Bluetooth er aktivert på iPaden din. Du finner denne innstillingen ved å gå til Generelt > Bluetooth.

Følg brukerveiledningen som følger med skanneren for å koble den til iPaden. Brukerveiledningen finner du i esken sammen med skanneren.

Tastatur på iPad

Ettersom iPaden oppfatter skanneren som et tastatur, må du gjøre en justering for å kunne bruke det innebygde tastaturet på iPaden.

For å få det innebygde tastaturet til å vises på iPaden, må du dobbeltklikke raskt på den gule knappen på skanneren. Hvis tastaturet ikke dukker opp, kan du skanne strekkoden merket "Apple iOS tastaturfunksjoner". Vi anbefaler å bruke et Bluetooth-tastatur til iPaden når du bruker strekkodeleseren. Du kan kjøpe dette i vår hardware-butikk.

Hvis bluetooth på skanneren ikke er aktivert

Hvis du har mottatt en strekkodeleser der funksjonen for å aktivere Bluetooth-parring ved å holde inne skanneknappen i 10 sekunder ikke er aktivert, kan du skanne strekkoden nedenfor for å aktivere Bluetooth på skanneren.

Du kan laste ned ulike strekkoder for å aktivere forskjellige funksjoner. For veiledning, last ned veiledningen her.

Strekkoder for aktivering av funksjoner på skanneren

Det finnes to ulike dokumenter med strekkoder som aktiverer ulike funksjoner. Du kan laste ned pdf-filer under

1: Last ned

2: Last ned

Hvordan koble skanneren til PC/Mac

Hvis du ønsker å koble skanneren til din PC eller Mac kan du følge veilederne under. Det følger med en Bluetooth-dongle dersom din maskin ikke har innebygd Bluetooth.

Les her for hjelp til tilkobling mot Mac
Les her for hjelp til tilkobling mot Windows