Installasjon av Mystore Supescanner

Tables can't be imported directly. Please insert an image of your table which can be found here.

Installasjon

1. Kontroller at Bluetooth er slått på iPaden. Dette finner du under "Generelt" -> Bluetooth -> PÅ.
  2. Følg brukerveiledningen for å koble til scanneren. Brukelveiledningen ligger også med i esken til scannere. NB! Punkt 1-3 må scannes for at scanneren skal fungere.

Tastatur på iPad

Innebygd tastatur på iPad vil komme opp når man dobbelklikker rask på knappen til scanneren. Kommer ikke tastatur opp, scan strekkoden "Apple IOS tastaturfunksjoner".  Det anbefales å bruke et Bluetooth tastatur til iPad når man bruker strekkodeleser.