Hvordan selge varer via forhåndsbestilling
  • 25 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvordan selge varer via forhåndsbestilling

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Hvis du ønsker å selge produkter ved forhåndsbestilling kan du følge veilederen under.

Pssst!
Visste du at "Innkjøp og mottak" også har støtte for forhåndssalg? Les mer her →

For å kunne selge produkter med forhåndsbestilling kan du sette opp produktet på følgende måte.

Antall på lager: Hvis innstillingene dine ikke tillater oversalg må antall produkter som forventes inn legges til på produktet. Hvis du tillater oversalg trenger du ikke legge inn lagersaldo.

Dato tilgjengelig: Her legger dere inn forventet dato når produktet er tilgjengelig.

Type knapp: Velg type knapp Forhåndsbestill/kjøp. Denne knappen endres automatisk fra forhåndsbestill til kjøp når datoen over er nådd.

MERK

Forhåndsbestillinger betalt med kort via Klarna V3 utløper automatisk etter 28 dager. Disse kan pga. et EU direktiv ikke fornyes. Forhåndsbestillinger betalt med faktura eller delbetaling via Klarna V3 fornyes automatisk med nye 28 dager når det har gått 26 dager.

Forhåndsbestilling kan personaliseres enda mer med appen Avansert Lagerstyring.