Kan man tilbakebetale beløp til kundens kort?

Med vår nyeste terminal V400M kan man refundere til kundens konto.

Refundering på kort gjøres ved å scanne eller søke opp kundens kvittering, slå inn produktene i retur og velge Kort som betalingsmetode. Det kan ta 1-2 minutter før pengene er bekreftet refundert til kunden. Kunden kan regne med å motta pengene i løpet av 2-3 virkedager.

Returnere på kort

Obs. Det er ikke mulig å refundere på kort hvis det er benyttet flere betalingsmetoder eller gjort en retur på ordren.