Klarna abonnement

Ønsker du at kundene dine skal ha muligheten til å få tilsendt varer automatisk med jevne mellomrom? Med Klarna abonnement kan får kundene dine valgt hvor ofte de ønsker å få produktene dine.

Hva gjør appen?

• Lar deg definere hvor ofte en ordre skal gjentas.
  • Mulighet til å sette egne intervaller per produkt.
  • Lager ordre automatisk for behandling på gitt dato.
  • Pengene fra sluttkunde trekkes automatisk via Klarna sin løsning når orderen behandles.

Hvordan ser dette ut i butikken?

På produktsiden velger kundene om de ønsker abonnement på samme måte som varianter velges.

I Klarna Checkout vil det tydelig stå at kunden har valgt abonnement, samtidig som intervallene kan endres på.

Hvordan administreres dette i kontrollpanelet?

Når appen installeres i din nettbutikk så legger vi inn intervallene du ønsker å ha som standard. Du kan og velge om alle produktene skal ha valg for abonnement eller velge ut spesifikke produkter for dette.

For å aktivere abonnement på et produkt går du inn på fanen "tags".

Legg til taggen "abb", du vil da måtte skrive inn verdi. Her skriver du bare tallet 1.

Dersom du ønsker et eget tidsintervall for et produkt så legger også til taggen "abb_interval". I verdifeltet for denne taggen legger du inn intervallet som kundene skal kunne velge. Formateringen på dette må følge denne oppskriften:

Antall dager:tekst,Antall dager:tekst,antall dager:tekst

Et vanlig oppsett kan se slik ut:

0:Abonnement?,14:Hver 14. dag,30:Hver måned

Ordrebehandling

Ordrene kommer inn som normalt i ordrebehandlingen din, men er markert som abonnementsordre.

I menyen, under ordrer/kunder har du en egen side for gjentakende ordre. Her får du en oversikt over nåværende og tidligere abonnementer. Her kan du se når sist ordre ble sendt og når neste ordre automatisk opprettes. Du kan og avslutte abonnementene her.

Løsningen forutsetter godkjennelse av Klarna og at du har Klarna Native V2.

For å sjekke om din avtale støtter abonnement, kan du ta kontakt med Klarna på merchant@klarna.no og oppgi din Merchant ID som du finner under Konfigurasjon > Generelt > Klarna i mystore kontrollpanel.

Dere kan bestille denne integrasjonen fra vår appside