Lagerrapport
  • 14 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Lagerrapport

• Mørk
  • Pdf

Utdatert funksjonalitet. Erstattet av "Lagerverdirapport"

Article Summary

Viktig info
Lagerrapporten baserer seg på disponibelt lager og kan ha avvik fra reelt fysisk lager.
Vi anbefaler våre kunder å heller ta i bruk Lagerverdirapporten eller hente ut oversikt via Masseendring

Denne hjelpeartikkelen gir deg veiledning om hvordan du kan generere og tilpasse en lagerrapport i Produktkatalogen. Lagerrapporten gir deg oversikt over produktbeholdningen din og kan være svært nyttig for lagerstyring og planlegging. Her vil vi gå gjennom trinnene for å opprette og tilpasse en lagerrapport.

Trinn 1: Åpne lagerrapporten

- Gå til "Produktkatalog" i systemet ditt.

- Velg "Lagerbeholdning" for å åpne lagerrapporten.

Trinn 2: Bruk av filtre

Lagerrapporten kan tilpasses for å vise akkurat den informasjonen du er interessert i. Her er hvordan du kan bruke filtre:

- Vis alle produkter: Du kan velge å vise alle produkter i lagerbeholdningen din.

- Filtrer etter kategorier eller produsenter: Du kan begrense resultatene ved å filtrere etter spesifikke produktkategorier eller produsenter.

Trinn 3: Sorter resultatene

- Bruk sorteringsfunksjonen til å organisere resultatene etter produktnavn, lagerbeholdning eller artikkelnummer. Dette gjør det enklere å finne og vurdere produktene.

Trinn 4: Velg Informasjon for visning

- Flere filtre lar deg velge hvilken informasjon du ønsker å inkludere i rapporten. Dette hjelper deg med å skape en ryddig lagerrapport med de mest relevante dataene.

Trinn 5: Begrens antall produkter

- Hvis du bare ønsker å se produkter med et spesifikt antall enheter på lager, kan du begrense utvalget ved å angi det ønskede antallet.

Trinn 6: Generer rapporten

- Når du er fornøyd med filtere og innstillinger, kan du trykke på "Generer rapport" for å se den nye lagerrapporten.

Trinn 7: Overfør til Microsoft Excel eller Open Office

- Hvis du ønsker å jobbe videre med dataene i Microsoft Excel eller Open Office, kan du enkelt kopiere rapporten og lime den inn i et regneark ved å bruke "Lim inn"-funksjonen i Excel eller Open Office.

Med disse trinnene kan du dra nytte av lagerrapporten for å effektivt overvåke og administrere din produktbeholdning. Den tilpasningsdyktige naturen til rapporten gir deg muligheten til å skape rapporter som passer best for dine spesifikke behov og forbedre lagerstyringen din.