Lagerstatus og lagerregler
  • 18 Oct 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Lagerstatus og lagerregler

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

I kontrollpanelet har du innstillinger som hjelper deg å administrere lagerregler for din nettbutikk.
Skal produkter eksempelvis deaktiveres når tomt på lager? Skal du tillate oversalg eller ikke?
Dette kan du endre i innstillingene under Konfigurasjon > Generelt > Lagerstatus:

Eller ønsker du at kunder skal få et valg som gjør at de kan forhåndsbestille utsolgte produkter?
Dette kan du endre inne på selve produktet:
Hvis du ønsker å bestemme hvilken lagerstatus som skal vises på produkter, sette opp en spesifikk lagertekst når produkter er utsolgt, bestemme om produkter skal deaktiveres eller ikke, kan appen "Avansert lagerstyring" hjelpe deg å holde en fin flyt på produkter og lagerbeholdning.
Denne artikkelen beskriver detaljert hvordan denne appen fungerer.

Dersom du vil at kundene skal ha mulighet til å legge igjen sin e-postadresse på utsolgte produkter og motta varsel når produktene er på lager igjen, kan vi anbefale appen "Lagervarsel på e-post".
Denne artikkelen beskriver hvordan appen fungerer.