Lagervarsel på e-post
  • 28 Nov 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Lagervarsel på e-post

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

La besøkende få vite når produkter kommer inn på lager

Med lagervarsel på e-post kan du tilby besøkende i nettbutikken din muligheten til å melde seg på for å få varsel når utsolgte produkter blir tilgjengelige igjen på lageret. Dette gjør det enklere å nå potensielle kunder ved å gi dem beskjed når produktene de er interessert i er tilgjengelige for kjøp. Denne artikkelen vil forklare hvordan du setter opp lagervarsel på e-post og hvor du finner relevant informasjon i administrasjonspanelet.

Hvordan sette opp lagervarsel på e-post:

1. Installer og aktiver lagervarsel på e-post i nettbutikken din.
  2. Når du oppdaterer lagerstatus for produkter som tidligere var utsolgt, vil systemet automatisk sende ut e-postvarsler til besøkende som har meldt seg på lagervarsel for disse produktene. Dette gjøres ved å enkelt oppdatere lagerstatusen som før.
  3. Besøkende som har vist interesse for produktet vil motta en e-post som varsler dem om at produktet er tilgjengelig for kjøp igjen.
  4. E-posten inneholder en direkte lenke til produktet, slik at kunden kan legge det i handlekurven og fullføre kjøpet.

Hvordan tilpasse teksten for utgående e-post:

1. Logg inn på administrasjonspanelet for nettbutikken din.
  2. Gå til "Konfigurasjon" og deretter "Tekst på sider".
  3. Finn alternativet for "Utgående e-post" og klikk på det.
  4. I dette seksjonen kan du tilpasse teksten som sendes ut i e-postene som varsler kundene om at produktene er tilbake på lageret.

Hvordan få oversikt over produkter og kunder som har meldt seg på lagervarsel:

1. Naviger til "Produktkatalog > Lagervarsel" i ditt kontrollpanel.
  2. Her vil du finne en oversikt over produktene som har lagervarsel aktivert, sammen med informasjon om hvilke kunder som har meldt seg på for varsling.

Filter for produktstatus

Filtrer deg frem til produkter med ulik status.

Eksport av produkter og kundeliste

Eksporter produktene og kundelistene for videre behandling.

Nye kolonner for status, variant og saldo

Se produktstatus, hvilken variant og varens saldo i oversikten.

Enklere sletting av varsel

• Slett varsel på alle kunder som har meldt seg på varsel
  • Slett varsel for alle kunder som har meldt seg på varsel på flere produkter samtidig

Merk:
Vær oppmerksom på at lagervarsel på e-post kun støttes i malene America, London, New York, Tokyo og Europa. Sørg for at du bruker en av disse malene hvis du ønsker å tilby lagervarsel til dine besøkende.

Vi håper denne veiledningen hjelper deg med å implementere lagervarsel på e-post og informere besøkende om når produktene deres blir tilgjengelige igjen. Hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, kan du kontakte vår brukerstøtte for assistanse.

Les mer og bestill appen Lagervarsel på e-post