Legge til YouTube video på produkter

Du kan enkelt legge inn html og javascript på alle sider du kan redigere med teksteditoren i kontrollpanelet. Det kan brukes for å legge inn f.eks. Youtube-video.

På YouTube, går du til den aktuelle video, og finner en kort kodesnutt som starter med "<iframe...."
Denne ligger under "Del" > "Bygg inn".

Kopier koden som ligger i feltet.

Gå til kontrollpanelet i Mystore og produktet du ønsker å legge inn video på.

- Under "Generelt" og "Produktbeskrivelse" trykk på "Source"
Vinduet vil nå endre seg. Her legges iframe koden fra YouTube.

- Dersom det er innhold i tekstfeltet fra før, er det vanligvis best å legge koden på slutten, etter det som ligger der fra før.

Når du er ferdig, velger du "Oppdater" på siden. Sjekk i nettbutikken at video fungerer.