Nedtelling til fri frakt
  • 13 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Nedtelling til fri frakt

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Ønsker du å fremheve gunstige fraktbetingelser? Da er nedtelling til fri frakt en fin funksjon for å vise kundene hvor nærtstående gratis frakt er når de handler i nettbutikken.

Nedtelling til fri frakt er delt opp for tre områder: Header (desktop), handlekurv (slide-in cart) og mobil header. Du kan justere fargene separat for desktop header og mobil header. Handlekurv vil være lik på både desktop og mobil. Visning av nedtellingen kan også styres separat. F.eks om du kun vil vise den i handlekurv, og ha den avslått på desktop header og mobil header.

OBS!
Nedtelling til fri frakt tar ikke hensyn til maks vekt for fri frakt, hvis dette er lagt inn via innstillinger for fraktmetoder.

Generelle innstillinger

Innstillingene finner du via
Design-innstillinger > Avanserte innstillinger > Generelle innstillinger

Nedtelling frakt i header

Slår på visning av nedtelling i header for desktop

Nedtelling frakt i handlekurv

Slår på nedtelling i slide-in cart både for desktop og mobil.

Nedtelling frakt på mobil

Her kan du velge å slå av visning av nedtelling på mobil hvis ønskelig.

Smalere nedtellingsbar for mobil header

Ønsker du nedtellingsbaren/linken smalere på mobil, mer lik desktopversjonen? Da kan du aktivere det her.

Endre tekst for nedtelling frakt

Hvis satt beløp for fri frakt er 500kr vil standard tekst være "500,- KR IGJEN TIL FRI FRAKT". Du kan sette inn en annen tekst hvis ønskelig. Det vil da teksten bli "500,- [egendefinert tekst]".

Endre tekst for oppnådd gratis frakt

Standard tekst for oppnådd gratis frakt er "Gratulerer, du har fått fri frakt!"

Tekststørrelse nedtelling frakt i handlekurv

Denne gjelder kun teksten i slide-in cart (handlekurv). Standard str er 12.

Endre beløp for fri frakt

Her må du legge inn beløpet som vil generere fri frakt, slik at nedtellingen blir korrekt. Det hentes ikke automatisk fra fraktinnstillingene.

Farger

Farge på nedtellingsbar, skrift og bakgrunn kan justeres. Det er delt opp i header, handlekurv og mobil header. Innstillingene finner du via Design-innstillinger > Farger > Nedtelling fri frakt

Eksempler på fargekombinasjoner:

Her er startfarge for enkel eller gradvis farge ikke i bruk. Slutfarge på nedtellingsbar bestemmer da fargen for nedtellingsbaren. Denne kombinasjonen gir følgende utseende:

Ønsker man en gradert farge på nedtellingsbaren kan du legge inn startfarge for enkel eller gradvis farge.

Eksempel:

Farget bakgrunn på header (mobil)

Hvis nettbutikken din har farget bakgrunn på header er det nå mulig å sette samme farge (hvis ønskelig) på nedtellingen, slik at du får en helhetlig farge på header og nedtellingen (som legger seg over header-området på mobil).