Ny header i kontrollpanelet

Mystore.no lanserer i løpet av uke 41 (2020) en ny og mer mobilvennlig header og menynavigasjon i kontrollpanelet. I første omgang bestemmer du selv om du vil ta i bruk den nye headeren eller ikke.

Aktivere ny header

Den nye headeren blir gjort tilgjengelig i ditt kontrollpanel i løpet av 7. oktober. Du kan da selv teste den nye headeren ved å klikke på knappen "prøv vårt nye design" som du finner ved siden av Mystore-logoen i toppen av kontrollpanelet (se illustrasjon under).

Dette er endringene i den nye headeren

Fordelene med ny header:

• Ved å flytte søkefeltet ut i toppen av siden er søket blitt mer tilgjengelig og raskere å bruke
  • Butikkens logo er lagt til øverst i høyre hjørnet. Dette gjør vi for at det skal være enklere (spesielt for deg som har flere butikker) å se hvilken butikk du er logget inn i
  • Det er i høyre hjørnet også lagt til initialer som indikerer hvilken bruker som er pålogget kontrollpanelet
  • Ved å klikke på butikkens navn/logo kan du blant annet navigere til din profilside, logge ut, endre passord m.m.
  • Hjem-ikonet til venstre for logoen vil for øvrig ta deg til nettbutikken din

Med den nye headeren er det tatt grep for å gjøre kontrollpanelet mer mobilvennlig. Dette arbeidet er pågående, og i første omgang er endringene isolert til å gjelde design og navigasjonen i toppen av kontrollpanelet. Flere mobilvennlige endringer er på vei.

Deaktivere ny header

Ønsker du å deaktivere den nye headeren og returnere til den gamle headeren så finner du et valg for dette ved å klikke på butikkens logo i øverste høyre hjørnet av kontrollpanelet slik vist i illustrasjonen under. Videoen over viser også hvordan du bytter tilbake til gammelt design.