Oppgradere til nyeste version av klarna checkout

Denne artikkelen er for kunder som allerede har installert Klarna Checkout i sin butikk og ønsker å oppgradere til nyeste versjon, Klarna V3.

Dersom du ikke har klarna i din butikk, så kan du lese mer og bestille her.

For å oppgradere til nyeste versjon, så starter du oppgraderingsprosessen ved å legge inn
/kontrollpanel/klarnav3.php etter ditt butikknavn i nettleseren.
Eksempel: https://www.butikknavn.no/kontrollpanel/klarnav3.php

Underveis i prosessen blir du bedt om å hente ut api nøkler hos klarna.
Dette gjør du med og logge inn på din klarna portal.

Når du logger inn så får du en popup som spør om du ønsker og oppgradere, Følg denne underveis i prosessen så får du et brukernavn og passord. (kalt MID og SS)

Dersom du ikke får spørsmål om oppgradering når du logger inn, så er ikke din avtale klar for å oppgraderes enda.

Disse skal du legge inn her.

Reservasjonstid på ordrer betalt med Klarna V3
Det er svært viktig å lese informasjonen under angående reservasjonstiden på ordrer betalt med Klarna V3. Hvor lang tid man har på å behandle en ordre varierer på kundens betalingsmetode.

Faktura

Ordrer betalt med faktura  har en standard reservasjonstid på 28 dager. Det er mulig å forlenge reservasjonstiden direkte i Klarna Online. Hvis man er avhengig av lengre reservasjonstid kan man be Klarna øke standard reservasjonstid ved å sende en epost til merchant@klarna.no og oppgi deres Klarna ID. Denne finner dere i deres Mystore kontrollpanel ved å velge, "Apps > Innstillinger > Klarna Checkout V3 > Brukerdetaljer".

Kort

Ordrer betalt med kortbetaling har en standard reservasjonstid på 28 dager. Det er ikke mulig å forlenge reservasjonstiden på kortbetalinger og det er svært viktig at ordren fullføres før det har gått 28 dager.