Passordbeskyttet nettbutikk
  • 12 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Passordbeskyttet nettbutikk

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Passordbeskyttet nettbutikk gjør endringer på hvordan eller om produktene dine synes basert på om kundene dine er logget inn eller ikke.

Standard oppsett

Standard oppsett av appen vil skjule priser for besøkende til nettbutikken. Dette gjør og at produktene ikke kan bestilles. Når den besøkende logger inn/registrerer seg vil priser vises og produkter kan bestilles.

Innstillinger

Ellers er det 2 andre innstillinger som kan endres. Disse er som følger:

Ikke la brukere registrere seg selv.

Hvis denne aktiveres vil ikke besøkende kunne registrere seg. En tekst som forklarer at butikken er forbeholdt forhandlere og en knapp som sender brukere til et kontakt oss skjema vil vises på login-siden.

Ikke vis produkter dersom brukeren ikke er logget inn.

Hvis denne aktiveres vil butikken så og si skjules for besøkende. De som går til forsiden eller en annen side vil videresendes til login-siden. Hvilken side de blir videresendt til kan endres på.

Disse innstillingene kan du ikke endre selv, ta kontakt med oss på kundeservice@mystore.no dersom du vil endre på dette.

Her kan du bestille appen Passordbeskyttet nettbutikk