Bestilling og Installasjon
  • 13 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Bestilling og Installasjon

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Installere PayPal

Gå til Konfigurasjon > Betalings Module
Velg "PayPal Checkout Express" fra listen og trykk "Installer Modulen"
Nå trenger du opprette API nøkler i PayPal

Opprett API legitimasjon PayPal

1. Gå til PayPal: https://www.paypal.com/mep/dashboard
  2. Trykk på tannhjulet, deretter trykk på "Kontoinnstillinger" eller "Account settings"
  3. Når du kommer inn på neste side så søker du på "API" øverst til venstre og finner "API-tilgang".
  4. Klikk på "Oppdater" ved siden av API-tilgangen.
  5. Klikk på "Administrer API-legitimasjon" under "NVP / SOAP API-integrasjon
  6. Velg "Be om Signatur" og ikke et API-sertifikat.

Hvis du allerede har generert en API-signatur, trykker du på "Vis" for å vise dine nøkler.

Om du ønsker å lage nye nøkler, trykker du bare "Fjern" to ganger for å bekrefte fjerning av gamle nøkler.

Legg til API-legitimasjon i Mystore

1. Logg inn på ditt Mystore kontrollpanel
  2. Gå til "Konfigurasjon > Betalings moduler"
  3. Åpne "PayPal Checkout Express"
  4. Kopier din legitimasjon fra ditt skrivebord og legg til i feltene for "API-brukernavn, API-passord og API-signatur"
  5. Deretter sett opp ønskede innstillinger i de andre feltene.

Merk: Ønsker du at PayPal skal være et betalingsvalg i Klarna Checkout? Kontakt kundeservice så kan vi aktivere visning av PayPal i Klarna Checkout. Merk at installasjonen beskrevet ovenfor må være utført.

Gratulere du har nå PayPal på din plattform!