Pointworld

Konseptet bak PointWorld fungerer for annonsører på følgende måte:

1. Annonsøren og PointWorld.com avtaler en fast pris pr. salg, tilmelding, henvendelse el.l. (leads)
  2. PointWorld.com distribuerer kampanjen ut til sine medlemmer
  3. Medlemmer får Poeng for å bruke kampanjen (PointWorld står for utgiften til brukernes poeng)
  4. Den første i hver måned, avregnes for leads generert fra forrige måned.

Om du ønsker å gjøre dine produkter synlig på PointWorld.com må du opprette en konto hos PointWorld.com.

Når avtalen er på plass bestiller du denne appen, og vi setter opp resten for deg.

Les mer og bestill appen Pointworld