Postnord Booking Widget

Her beskriver vi kort hvordan Postnord Booking Widget fungerer

Postnord Booking Widget er en enkel Booking Widget som sørger for en direkte integrasjon mellom nettbutikken og PostNord.

Denne gir dere muligheten til å skrive ut etiketter for MyPack Collect (Hente i butikk) og MyPack Home (Levert på døren). Det vil ikke være mulig å opprette etiketter for MyPack Home Small (Levert i postkassen) eller Postnord Parcel (b2b) med denne løsningen.
Hvis dere er avhengige av sending med Postnord Home Small eller Parcel anbefaler vi en integrasjon mot Logistra.

Du finner Booking widgeten i ordrebehandlingen, så da går du til "Ordrer/Kunder > Ordrebehandling > Trykker "Detaljer" på ønsket ordre"
I kontrollpanelet ser widgeten slik ut:
Denne widgeten er gratis for deg med Mystore Frakt.
Du velger selv om du vil printe etikettene med en label-printer eller en vanlig printer.