Produkt- og lageradministrasjon
  • 08 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Produkt- og lageradministrasjon

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Administrasjon av produktkatalog og lager foretas i kontrollpanelet. Datakassen og nettbutikken din vil alltid være synkronisert.

Introduksjon

Mystore Datakasse er i utgangspunktet et speilbilde av din nettbutikk. Produktene håndteres i samme kontrollpanel og vises i både nettbutikk og datakasse, men du kan velge å ha produkter synlig i nettbutikken og skjult i datakassen – eller motsatt, hvis ønskelig.

Lagerstatus vil alltid være synkronisert mellom datakasse og nettbutikk.

Synlig produkt i datakassen, skjult i nettbutikken

Det er mulig å ha produkter synlig i datakassen, men skjult i nettbutikk.

For å skjule et produkt fra nettbutikk, men synlig i datakassen, velg

• Synlighet: Skjult
  • Synlig i datakasse: Ja

Synlig produkt i nettbutikk, skjult i datakassen

• Synlighet: Aktiv
  • Synlig i datakasse: Nei

Synlig kategori i datakasse, skjult nettbutikk

Hvis du ønsker å ha en kategori synlig kun i datakassen gjør du som følger:

1. I kontrollpanelet; gå til Produktkatalog
  2. Klikk på redigeringsikonet (blyanten) ved ønsket kategori
  3. Huk av boksen for Skjul kategorien i nettbutikken
  4. Klikk Lagre endringer

Skjul kategori i datakassen

Hvis du ønsker å skjule en kategori i datakassen kan du gjøre dette direkte i Mystore Datakasse-appen:

1. Trykk på ikonet for kategorivalg
  2. Skjul ønskede katgorier ved å slå av bryteren til høyre for kategorinavnet
  3. Trykk Ferdig

Forskjellig pris i nettbutikk og datakasse for samme produkt

Du kan registrere ulike priser på samme produkt for nettbutikk og datakasse. For å sette egen pris for datakassen:

1. Gå til ønsket produkt via kontrollpanelet
  2. Sett ønsket pris spesifikt for datakassen i feltet Butikkpris

Så lenge du ønsker lik pris i nettbutikk og datakasse trenger du ikke å sette en pris i feltet Butikkpris. Standard/default verdi vil være 0(kr). Når det er 0kr i Butikkpris vil prisen satt i feltet Salgspris gjelde (også) for datakassen.