1. Hjelpesenter
  2. Crall
  3. Crall Produktanbefalinger

Produktanbefaling med eget utvalg som brukes i blogg

Først må du opprette en ny produktanbefaling under "Produktanbefalinger > Komponenter". Trykk på det blå plusstegnet nede i høyre hjørne. Ved spørsmål om hvilket type anbefaling det er så velger du "Nettbutikk".

Under fanen "Anbefaling" velger du "Egendefinert utvalg".

Under fanen "Utseende" velger du malen du ønsker å bruke. I de fleste tilfeller er det "Mystore - Produktboks" som skal brukes.

Under fanen "Utvalg" søker du deg frem til produktene du ønsker skal vises i produktanbefalingen. Tykk på plusstegnet for å legge de til i utvalget.

Når du har gjort dette så lagrer du anbefalingen ved å trykke på largreknappen nede i høyre hjørne.

For å legge til anbefalingen i en bloggpost må du først hente koden som skal limes inn i bloggposten. Denne ligger under fanen "Integrasjon".

Deretter åpner du blogginnlegget du ønsker at produktanbefalingen skal inkluderes. Trykk på knappen "Source". Finn plasseringen der du vil den skal ligge og lim inn koden som du fant under fanen "Integrasjon". Avslutt med å lagre blogginnlegget.