Produktegenskaper

Med denne appen kan du legge inn nyttig informasjon/data om produktene som kan vises i egen fane på produktsidene for å holde produktinformasjonen ryddig. Egenskapene kan også kobles mot filter.

Tekniske spesifikasjoner, bruksområder o.l. er nyttig informasjon å vise fram.

Denne appen er svært nyttig om du har appen Filter installert i din nettbutikk, da egenskapene du lager kan settes opp som egne filter. Produktegenskaper får du med på kjøpet av appen Filter

Her kan du lese mer om appen Filter

Hvordan appen fungerer

Det finnes to måter å legge til produktegenskaper på produktene dine. Du kan gå via produktkatalogen og legge inn egenskaper direkte på produkt, eller du kan bruke massebehandling.

Direkte via produkt

Når appen er installert vil du finne en egen fane når du redigerer produktene dine som heter Egenskaper.

Her vil du se om produktet allerede har egenskaper, og du kan trykke deg videre for å legge til egenskaper på produktet. På siden du kommer til kan du da velge å legge til egenskaper for det ene produktet, en hel kategori eller alle produkter fra en produsent.

Massebehandling

Den andre metoden er mye lettere om du skal behandle flere produkter samtidig som gjerne ikke vil ha samme egenskaper. Denne siden finner du ved å gå til produktkatalog > produktegenskaper. Her kan du velge hvilken kategori eller produsent du ønsker å behandle. Du må også velge å redigere produktegenskaper i boksen til høyre.

Når du legger til egenskaper så vil de lagres automatisk.

Produktegenskaper versjon 2 (2019)

Vinteren 2019 ble "Produktegenskaper" oppdatert til versjon 2 som er forenklet og ikke benytter seg av egendefinerte tekstfelter.

Les mer om versjon 2