Produktpakker

Med denne appen kan du sette sammen ferdige produktpakker som inneholder enkeltprodukter fra din nettbutikk.
Denne appen kan ikke kombineres med vårt kampanjesenter Årsaken er at produktpakker i seg selv er en "kampanje" der man setter inn en rabatt på et pakkeprodukt.

Produktene velger du ut fra produktene du allerede har i nettbutikken din. Salget av pakken vil da oppdatere lagerstatus på hvert enkelt produkt.

Om ønskelig så kan du også legge rabatt på pakkene du ønsker å selge.

Hvordan appen fungerer.

Når appen er installert vil du ha et eget valg i produktkatalogen for å opprette pakker.

Når du først oppretter en pakke så legger du inn navnet på pakken og hvilken kategori den skal ligge i. Før du kan legge til enkeltprodukter må du lagre produktpakken.

Etter dette er gjort kan du trykke deg inn for å redigere pakken. Du velger først hvilken kategori du skal hente produkter fra og deretter produktet du ønsker å legge til.

Om ønskelig kan du sette en rabatt i prosent på pakken.

Merk: Du setter opp pakker selv, kundene dine får ikke opprettet pakker ut i fra andre produkter.

Produktpakker i manuelle ordrer.

Pr. dags dato er det ikke mulig å legge inn produktpakker i manuelle ordrer.
Du må derfor legge inn hvert produkt i pakken manuelt, som separate produkter, og justere prisen slik at den blir det samme som produktpakken.

Alternativet til å endre pris på produktene er å legge en tom linje med -1 som antall og produktpakke-rabatten i prisfeltet:

Se film
I filmen under kan du se hvordan en produktpakke opprettes, hvordan pakkens innhold legges til, og hvordan pakken får en ny tilbudspris basert på justering av pakkens totalpris.

Her kan du kjøpe produktpakker

Merk: Appen Produktpakker må være installert for at du skal få opp muligheten for å opprette et pakkeprodukt.