Produsenter

Legg til ny produsent:

Du kan til enhver tid legge til nye produsenter. For å gjøre dette, følger du disse stegene:

1. Gå til Produkatalog -> Produsenter

2. Trykk på

3. Fyll inn informasjon i ønskede felt

De forskjellige feltene har forskjellige funksjoner:

• Produsentens navn
    Viser kunden hvem som har produsert produktet
  • Produsentens URL
    Tillater kunden å besøke produsentens hjemmeside
  • Tekst som beskriver produsenten
    Vises som informasjon øverst på siden når kunden velger å se produkter fra en bestemt produsent
  • Meta tittel
    Vises som tittel over den beskrivende teksten. Vises også i tittelfeltet i nettleseren
  • Meta beskrivelse
    Lar Google og andre søkemotorer lettere finne dine sider, ved søk. Bruk derfor ord som potensielle kunder kan søke på i Google eller andre søkemotorer  for å finne dine produkter
  • Produsentens logo
    Vises på produktsidene

Redigere en produsent

Du kan til enhver tid redigere informasjonen om produsentene.

For å gjøre dette, følger du disse stegene:

1. Gå til Produkatalog -> Produsenter

2. Trykk på   på ønsket produsent

3. Rediger ønsket informasjon

De forskjellige feltene har forskjellige funksjoner:

• Produsentens navn
    Viser kunden hvem som har produsert produktet
  • Produsentens URL
    Tillater kunden å besøke produsentens hjemmeside
  • Tekst som beskriver produsenten
    Vises som informasjon øverst på siden når kunden velger å se produkter fra en bestemt produsent
  • Meta tittel
    Vises som tittel over den beskrivende teksten. Vises også i tittelfeltet i nettleseren
  • Meta beskrivelse
    Lar Google og andre søkemotorer lettere finne dine sider, ved søk. Bruk derfor ord som potensielle kunder kan søke på i Google eller andre søkemotorer  for å finne dine produkter
  • Produsentens logo
    Vises på produktsidene