Sosiale medier
  • 14 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Sosiale medier

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Sosiale medier i bunnlinjen

Du kan linke til din Facebook og Instagram-profil ved å åpne Design > Ditt design > Designinnstillinger > Topplinje, meny og bunnlinje > Bunnlinje - Sosiale medier

Facebook - “Liker”-knapper:

For å sette opp denne appen, gjør du følgende:

1. Gå til deres kontrollpanel
  2. Gå til Konfigurasjon → SEO & Sosiale Medier → Sosiale Medier
  3. Trykk på “Facebook liker-knappen”
  4. Trykk på installer modulen
  5. Gjør de innstillingene som du ønsker
  6. Trykk på Lagre endringer.

Dine kunder vil nå kunne like og dele produkter i din nettbutikk

Facebook - kommentarer (blogg):

Kopier adressen til Facebook-profilen som skal være moderator på kommentarer og returnere denne til oss.

Dette må være en profil ikke en side (page). Vi trenger å hente ut en kode som vi legger inn i nettbutikken.

Facebook - kommentarer (produkt):

Kopier adressen til Facebook-profilen som skal være moderator på kommentarer og returnere denne til oss.

Dette må være en profil ikke en side (page). Vi trenger å hente ut en kode som vi legger inn i nettbutikken.

Google +1 buttons:

For å sette opp denne appen, gjør du følgende:

1. Gå til deres kontrollpanel
  2. Gå til Konfigurasjon → SEO & Sosiale Medier → Sosiale Medier
  3. Trykk på “Google +1 buttons”
  4. Trykk på Installer modulen. Dine kunder vil nå kunne dele produkter fra din nettbutikk, i Google +1.

Pinterest "Pin this!"-knapper:

For å sette opp denne appen, gjør du følgende:

1. Gå til deres kontrollpanel
  2. Gå til Konfigurasjon → SEO & Sosiale Medier → Sosiale Medier
  3. Trykk på “Pinterest “Pin this!” - knapper”
  4. Trykk på Installer modulen. Dine kunder vil nå kunne “pinne” produkter i din nettbutikk.

Addthis.com:

En addon som brukes for å dele produkter på facebook, pintrest, g+. OBS. Fungerer ikke på premium maler.