Trustpilot

Med vår integrasjon mot Trustpilot får du mulighet til å automatisk sende invitasjon til dine kunder om og legge igjen en produktanmeldelse etter et fullført kjøp.

Integrasjonen benytter seg av Trustpilot sin AFS (Automatic Feedback Service) tjeneste. Les mer om denne her: https://support.trustpilot.com/hc/en-us/articles/213703667-Automatic-Feedback-Service-AFS-2-0-setup-guide

1. Logg deg på kontrollpanelet til Crall.io.
  2. Trykk på "Apps" i hovedmenyen til venstre.
  3. Trykk "Get started" på samme linje som Trustpilot.
  4. Skriv inn din BCC adresse som du fikk fra Trustpilot sitt AFS-program.
  5. Trykk på "Install".