Lagerstyring med historikk - intro
  • 14 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Lagerstyring med historikk - intro

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Lagerhistorikk er perfekt for deg som ønsker full kontroll på lageret ditt, hvem som endrer lagerstatus, når den ble endret og hva som ble endret.

Lagerhistorikk løser følgende rundt lagerstyring/endring

• Lagrer endringer i lagersaldo (manuelle endringer og endringer ved nye ordrer), og gjør historikken tilgjengelig i kontrollpanelet.
  • Håndterer "reserverte" ordrer ved endringer i lagersaldo, for eksempel:
    • Du har et produkt som har 2 i lagersaldo
    • Det kommer inn en ordre på produktet, lagersaldo blir redusert til 1, men det ligger fortsatt 2 i hylla fordi ordren ikke er pakket og sendt enda .
    • Dersom en lagermedarbeider går inn på produktet i kontrollpanelet, ser at det ligger 2 i hylla og prøver å endre saldo fra 1 til 2, så håndterer systemet dette og sørger for at nettbutikksaldo fortsatt bare er 1.
  • Gjør lagerendringer "Read only", slik at alle endringer må gjøres fra det nye verktøyet.
  • Dersom du bruker appen Admin Groups i tillegg så kan du også lage brukere som har tilgang til produktsiden, men ikke lagerendringer.
  • Definer hvilke ordrestatuser som skal reservere varer.

Utvidelsen er gratis og kan aktiveres direkte i ditt kontrollpanel ved å åpne Apps > Innstillinger.

Velg hvilke ordrestatuser som reserverer varer

Etter "Lagerstyring" er installert i butikken vil man få et ekstra valg i oppsett av ordrestatuser (Konfigurasjon > Innstillinger > Ordrestatus) som heter "Ordrestatuser som reserverer varer".

Reservasjon av varer betyr at det er varer som er trukket fra nettbutikk-lageret, men som fysisk ligger i hylla på lageret enda, fordi ordren ikke er behandlet.

Hvordan justere lagersaldo

Denne appen endrer måten man justerer lagersaldoen på produktet. Inne på produktsiden har man nå et nytt valg for å redigere saldo

Når man trykker på Rediger kommer man til en ny side der man kan redigere produktets lagersaldo. Hvis man har lagerstyrte varianter vil disse også vises her.

Lagerhistorikk

Ved å trykke på Vis historikk vil det vises en historikk over endringer, samt hvilken bruker som har justert lagersaldoen.

Les mer og bestill appen Lagerhistorikk