Logistra

Her tar vi en rask gjennomgang av integrasjonen vår mot EDI leverandøren Logistra.

Hva er Logistra?

Logistra er den mest strømlinjeformede EDI-integrasjonen vi har. Integrasjonen støtter både Bring, Postnord, helthjem, Schenker, DHL Express og over 500 hundre andre transportører, og tilbyr overføring av fraktinformasjon direkte i ordrebehandlingen.

Hvordan bestille Logistra

For å benytte seg av integrasjonen mot Logistra må to ting være på plass.

Abonnement hos Logistra
En avtale med Logistra kan bestilles her.

Husk å nevne at dere er kunde hos Mystore.no da dette gir dere 75% rabatt på en DirectPrint.DirectPrint er en liten datamaskin som kobles mellom selve etikettskriveren og internett og denne sørger for at vi kan gi Logistra beskjed om at etikett skal skrives ut når de mottar informasjonen fra din nettbutikk.

DirectPrint kreves for å få en så sømløs ordrebehandling som mulig direkte fra ordrebehandlingen i Mystore. Her finner dere en oversikt over forskjellige pakker og priser fra Logistra

Etikettskriver

Du trenger også en etikettskriver og en DirectPrint som leveres av Logistra.

Om du har behov for å skrive ut fra flere lokasjoner, eller lageravdelinger så støtter integrasjonen også flere skrivere. Har dere allerede en etikettskriver så kan denne gjerne benyttes såfremt den er av de mest brukte merkene på markedet; Zebra, TSC eller Eltron.

Obs. Brothers etikettskrivere støttes ikke via Logistras DirectPrint funksjonalitet.

Merk at dersom dere har flere skrivere/utskriftslokasjoner, så må alle skrivere ha hver sin DirectPrint tilkoblet slik at vi kan nå den ønskede skriveren fra Mystore. For å skru på mulitprinter-funksjonaliteten, og dermed få valget for å styre utskrift til ønsket skriver; Gå til APPS > Innstillinger (Krever admin rettigheter) > Logistra EDI og endre innstillingen for "Skrivervalg" til 'true'.

Appen Logistra må Bestilles i vår Appstore

Appen kan bestilles her

Hvordan bruke Logistra

Når du endrer ordrestatusen til "Sendt" og fullfører en ordre dukker det opp en meny for å skrive ut fraktetikett. Denne menyen hentes direkte ut i fra din konto hos Logistra og de fraktmetodene som vises i denne menyen er de samme fraktmetodene dere har tilgjengelig hos Logistra.

Systemet forsøker å automatisk velge fraktmetoden basert på kundens valg.

Man kan velge å dele forsendelsen i flere kolli. Feltet for Logistra blir da seende slik ut.

Integrasjonen har støtte for flere skrivere, for eksempel RFID. Dersom du har dette kan du si i fra til oss på kundeservice@mystore.no så vil vi skru på denne funksjonaliteten.