Logistra
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Logistra

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Her tar vi en rask gjennomgang av integrasjonen vår mot EDI leverandøren Logistra.

Hvem er Logistra?

Logistra er den mest strømlinjeformede EDI-integrasjonen vi har. Integrasjonen støtter Bring, Postnord, helthjem, Schenker, DHL Express og over 500 hundre andre transportører, og tilbyr overføring av fraktinformasjon direkte i ordrebehandlingen.

Slik bestiller du Logistra

For å utnytte integrasjonen med Logistra må tre ting være på plass.

Abonnement hos Logistra

Avtale med Logistra kan bestilles her eller ved å ringe +47 4000 2312.

Husk å nevne at dere er kunde hos Mystore.no da dette gir dere 75% rabatt på en DirectPrint.DirectPrint er en liten datamaskin som kobles mellom selve etikettskriveren og internett og denne sørger for at vi kan gi Logistra beskjed om at etikett skal skrives ut når de mottar informasjonen fra din nettbutikk.

DirectPrint kreves for å få en så sømløs ordrebehandling som mulig direkte fra ordrebehandlingen i Mystore. Her finner dere en oversikt over forskjellige pakker og priser fra Logistra

Etikettskriver

Du trenger også en etikettskriver og en DirectPrint som leveres av Logistra.

Om du har behov for å skrive ut fra flere lokasjoner, eller lageravdelinger så støtter integrasjonen også flere skrivere. Har dere allerede en etikettskriver så kan denne gjerne benyttes såfremt den er av de mest brukte merkene på markedet; Zebra, TSC eller Eltron.

Obs. Brothers etikettskrivere støttes ikke via Logistras DirectPrint funksjonalitet.

Merk at dersom dere har flere skrivere/utskriftslokasjoner, så må alle skrivere ha hver sin DirectPrint tilkoblet slik at vi kan nå den ønskede skriveren fra Mystore. For å skru på mulitprinter-funksjonaliteten, og dermed få valget for å styre utskrift til ønsket skriver; Gå til APPS > Innstillinger (Krever admin rettigheter) > Logistra EDI og endre innstillingen for "Skrivervalg" til 'true'.

Appen Logistra må bestilles i vår Appstore

Appen kan bestilles her

Slik bruker du Logistra

Når du endrer bestillingsstatus til "Sendt" og fullfører en bestilling, vises en meny for utskrift av fraktetiketter. Denne menyen hentes direkte fra din konto hos Logistra og fraktmetodene som vises i denne menyen er de samme fraktmetodene du har tilgjengelig hos Logistra.

Systemet prøver automatisk å velge fraktmetode basert på kundens valg.

Du kan velge å dele opp forsendelsen i flere pakker. Feltet for Logistra vil da se slik ut.

Psst!
Integrasjonen støtter flere skrivere, for eksempel RFID. Hvis du har dette, kan du fortelle oss det på kundeservice@mystore.no så slår vi på denne funksjonaliteten.